Recensies


Birre Staps

“Ik vertrouw Luana voor 100% Mijn hondjes zijn helemaal op hun gemak bij haar en ze weet precies wat ze wel en niet met ze kan doen. Als ze langskomt, krijg ik meerdere foto’s en filmpjes van de hondjes. Heel leuk én fijn!”

Michelle Hartholt

" Een hele fijne uitlaatservice, flexibel en vooral heel lief voor de hondjes. "

Rico Van Der Putten

“Luana is erg goed voor onze honden! Ze kan zich goed aansluiten op elk individu en ze vinden het altijd leuk als Luana ze komt uitlaten. Wij zijn erg blij met haar en hopen nog lang gebruik te kunnen maken van haar uitlaatservice :)”

Hanneke Mesu van Puijenbroek

" Sinds een paar weken maak ik gebruik van Luana's uitlaat service. Ik ben er héél blij mee. Mijn hond Lika is supergevoelig en zij voelt de positieve energie van Luana. Oftewel ik heb een blije hond. Luana houdt me met de filmpjes goed op de hoogte van haar contact met Lika en het betalen via een tikkie is superhandig. Ik hoop dan ook dat Luana de komende jaren Lika wil uitlaten. "

Lisanne Ros

" Luana is super lief, betrouwbaar en geduldig. Ze denkt graag mee en is erg flexibel. Wanneer onze Bobbie meer behoefte heeft aan knuffelen, zal de wandeling wat korter zijn en wanneer hij veel energie heeft, maakt ze hem extra moe. Wij zijn erg blij met Luana. De foto's en filmpjes die we ontvangen als wij aan het werk zijn, zorgen er voor dat we met een rust hart van huis zijn. "

Tessa van Emst

" Betrouwbare lieve meid ! Goos is dol op haar. "

Ingrid Van Buul

" Hele lieve meid die gek is op dieren en onze dieren op haar. Wij kunnen met een gerust hart van huis Als Luana de honden, katten en kippen verzorgd! "

Alexis Alexis

" Sinds enkele weken laat Luana mijn energieke border collie uit, wat ontzettend fijn! Peach komt lekker moe terug:) je kan goed met Luana overleggen over wat nodig is voor jouw hond en ze is flexibel. Ook is Peach gek op d’r!😊😊😊 "

Demi Van de Goor

" Luana heeft toen onze toller Nouka nog een pup was regelmatig op hem gepast! Nu gaat hij soms bij uitzondering nog een dagje langs! Nouka staat al te gillen zodra we bij de deur aankomen & kijkt geen moment meer naar ons om zodra Luana in beeld is! Gedurende de dag krijgen we een aantal foto’s en filmpjes! & zien we Nouka zich net zo prinsheerlijk gedragen als thuis! "